Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


keskiviikko 24. marraskuuta 2010

AutoExpo ja VM Motorsport Show 2011


Päivitys 9.1. Autoexpo ja VM Motorsport Show kuvia täällä!

Heti vuodenvaihteen jälkeen tammikuun 8. ja 9. päivä Helsingin messukeskuksen valtaa kaksi autoalan messua, AutoExpo sekä VM Motorsport Show. AutoExpo keskittyy uusiin urheilullisiin autoihin ja VM Motorsport Show moottoriurheiluun.


AutoExpossa on näytillä hurja määrä urheiluautoja ja näistä neljä on suomen ensiesittelyssä kyseisessä tapahtumassa. Suomessa ensiesiteltävät autot ovat Alfa Romeo Giulietta, Citroen DS3 Racing, Ferrari 458 Italia sekä Maserati GranCabrio.


Muita esillä olevia autoja ovat esim. Aston Martin DB9, Ferrari California, Lotus Exige, Mercedes-Benz SLS, Nissan GT-R, Subaru STi Racing jne.


VM Motorsport Shown yksi vetonaula on Gulf-Lola Aston Martin LMP1


Kuvia ja tarinaa näyttelyistä blogissani kunhan tammikuu koittaa.

1 kommentti:

  1. Kuullostaa mainiolta. Viime vuonna tuli oltua duunissa VM Motorsport Showssa ja näyttely yllätti positiivisesti. Kun sen kylkeen saadaan vielä erikoisautoja, on kattaus aika maukas - vähän samaan suuntaan kuin Helsinki Motor Show alkuaikoinaan.

    VastaaPoista