Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Autoexpo ja VM Motorsport Show kuvia


Tänään tuli pyörähdettyä messukeskuksessa tutustumassa Autoexpoon ja VM Motorsport Showon. Pieni yllätys oli painotus messujen välillä. Ennakkomarkkinoinnin perusteella luulin että Autoexpo olisi isompi ja VM show sitten pienempi siinä kyljessä, mutta todellisuudessa Autoexpo käsittikin aikalailla pienemmän alueen ja pienemmän määrän autoja.




Positiivista Autoexpon puolella oli autojen esillepano. Yhdelläkään osastolla ei ollut suuria trussi-rakennelmia jolloin hallista tuli siisti ja jäsennelty kuva. Kalusto ei kuitenkaan ollut mitään järin vaikuttavaa. Muutaman kalliin auton lisäksi esillä jotain hieman halvempaa kalustoa ja siinä kaikki.




VM Motorsport Shown puolella oli melko laajasti autourheiluun liittyvää kalustoa ja oheistoimintaa. Myös tarvikemyyntiä oli paikanpäällä, mutta erään myyjän kanssa juttelusta sain kuvan että ei kohderyhmä tainnut osua aivan kohdalleen ainakaan myynnin perusteella. Ajosimulaattoreita oli monella eri osastolla ja niillä kävikin kuhina. Mielenkiintoisempana VM shown puolelta pidin Camaro-cupin osastoa ja kiinnostavaa myös nähdä miten AKK:n uusi laji Crosskart saavuttaa harrastajien ja yleisön suosion.



Kävijämäärät eivät olleet kovin isoja, lauantaina kävijöitä oli hieman vajaa 4000 ja sunnuntaina huomattavasti tätä vähemmän. Toivottavasti tulevina vuosina yleisö löytää tapahtuman paremmin. Näistä yleiskuvista näkee messujen koon ja sunnuntain "tyhjyyden" käytävillä.

Autoexpo kokonaisuudessaan
VM Motorsport Show
VM Motorsport Show
Tässä vielä muutamia otoksia messuilta.















1 kommentti: