Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


maanantai 15. marraskuuta 2010

Nissan Murano CrossCabriolet


Nissan se jaksaa heittää uusia ajatuksia ilmoille ja vieläpä kaiken lisäksi tuotantoon saakka! Jos Juke oli jonkun mielestä outo tai jopa turha kapine niin nyt heti perään Nissan tarjoilee kilpailijaa tälle outoudelle. Nissan julkaisi Nissan USA:n facebook ryhmässä ensimmäisen kuvan tuotantoversiostaan avo-Muranosta ja kertoo auton olevan ensimmäinen nelivetoinen crossover avoauto (no aivan varmasti!).

Kuvasta jää mittasuhteet hieman auki, mutta varsin mielenkiintoisesta kapineesta on selkeästi kyse. Nissanin mukaan kyytiin menee mukavasti neljä aikuista ja golf bägit tai muita matkatavaroita ja vieläpä katto auki! Auto tulee tällaisena myyntiin ainakin jenkeissä alkuvuoden 2011 aikana joten Autoilijan maailma laittaa nimen listaan ja odottelee josko tällaista päästäisiin kokeilemaan täällä suomessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti