Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


torstai 18. marraskuuta 2010

Kia Sportagen esittelytilaisuus


Tänään käytiin tutustumassa uuteen Kia Sportageen. Kun tulimme Delta-autolle hieman kuuden jälkeen oli yksi myyjä pyörittämässä screenillä powerpoint showta ja kertoi perustietoja autosta. Ei vaikuttanut miltään ammattiesiintyjältä ko. kundi vaan tiedot tuli enemmän rivi riviltä lukemalla. Myös musiikin olisi voinut sammuttaa "shown" ajaksi.

Kun slaidit oli katsottu paljastettiin auto punaisen kankaan alta ja runsas joukko paikalla olijoita (30-40 henkeä) ryntäsivät auton luo. Nähtiin siinä kohtaa että parempi siirtyä kahvipöydän ääreen siksi aikaa että kiireisimmät ehtivät koeistumaan auton (kahvipöydästä löytyi lisäksi mehua, lihapasteijoita, pullaa ja kermakakkua = VIP ilta).

Kun pääryhmän jälkeen olimme katsoneet auton läpi aloimme odottamaan ensimmäistä myyjää joka tulisi kysymään jatkosta. Noin 15-20 minuuttia sai odottaa tätä tapahtumaa. Myyjiä oli paikalla 6-7 ja siitä huolimatta asiakastapahtumia oli käynnissä kerrallaan noin 3-4. Muutenkin yllättävän passiivisia tuntuivat Delta-auton myyjät olevan ottaen huomioon että heillä oli talo täynnä asiakkaita jotka olivat varta vasten tulleet katsomaan ko. autoa (eli jossain määrin potentiaalisia ostajaehdokkaita).

No myyjä tuli ja saimme sovittua koeajon lauantaiksi. Lauantaina siis luvassa seuraava koeajoraportti.



Täältä lisää tietoa Sportagesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti