Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


torstai 11. marraskuuta 2010

American Hot Rods vierailu


Kävimme tänään tutustumassa American Hot Rods pajaan sekä moikkaamassa Duane Mayeriä ja Bernt Karlssonia. Duane ja Bernt tunnetaan varmasti parhaiten Boyd Coddingtonin vanhoina työntekijöinä American Hot Rod sarjasta. Kun Boyd Coddington kuoli, Duane ja Bernt perustivat oman yrityksen jonne tuli Boydin vanhoista työntekijöistä töihin Rafael Garcia sekä mm. KA Customsilla työskennellyt Brian Darnall.



Hallissa oli työn alla tällä hetkellä kolme autoa, mm yksi Ford Mustang johon oli juuri asennettu Roushin 511 kuutiotuumainen (8,4 litrainen) moottori sekä Ford 32 jota he olivat rakentamassa kokonaan uusiksi. Ford 32:sta Duane oli erittäin innoissaan koska kyseessä on ensimmäinen custom hot rod jonka he rakentavat.




Hieman yllättävä uutinen jonka Duane kertoi kun olin lähdössä on se että Duanen mukaan Bernt tekee lähtöä pysyvästi takaisin Ruotsiin. Syyksi hän arveli USA:n vaikeata taloustilannetta sekä kiristyneestä kilpailutilanteesta johtuvaa "rumaa kilpailua" jota alan yritysten kesken käydään.



Toivokaamme hyvää jatkoa sekä Duanelle ja American Hot Rodsille että myös Berntille jos heidän tiensä eroavat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti