Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


maanantai 15. marraskuuta 2010

USA:n matkalta osa 3


Kaikki kiva päättyy aikanaan (jatkuakseen joku toinen kerta) ja niin myös tämä reissu saapui päätökseensä. Viimeiset päivät vietettiin Los Angelesissa tutustuen kaupungin turistikohteisiin kuten Hollywoodin walk of fame sekä Unirversal studiot, muutamiin autofanin kohteisiin joista jo aiemmin kerrottiinkin sekä tietysti tsekaten parit losin biitseistä (Venice Beach, Manhattan Beach jne).



Moni on kysellyt että miten liikenne toimii Losissa ja oman kokemuksen mukaan se toimii varsin kiitettävästi. Alkuillasta kuuden-seitsemän aikoihin kun työmatkaliikenne on kovimmillaan tukkeutuu varsinkin moottoriteiden solmukohdat, mutta tämä ei onneksi koske kahden tai useamman hengen porukassa liikkuvaa koska moottoriteiltä löytyy kivasti "car pool" kaistoja joita saa käyttää jos autossa on enemmän kuin yksi henkilö. Ja amerikkalaiset kun tunnetusti ajavat aina yksin on nuo kimppakyytikaistat melko vapaita käyttöön.



Niin ja tulihan sitä käytyä vähän shoppailemassakin. Kaupunkien laitamilta löytyy "Outlet Center" nimellä kulkevia rakennelmia joissa on jopa 100-150 merkkiliikkeen tehtaanmyymälät. Hinnat tuntuivat vaihtelevan merkkien mukaan suomen kauppojen hinnoista -10% jopa -70% luokkaan.

Sitten vaan suunnittelemaan tulevia matkoja. Mustangin koeajoraportti tulossa seuraavana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti