Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


torstai 4. marraskuuta 2010

SEMA Show 2010 ensimmäinen päivä


Tänään päästiin ensimmäistä päivää tutustumaan SEMA Showhun. Näyttely on sanalla sanoen valtava ja tämän päivän saldo viiden tunnin tutkimisen jälkeen oli läpikäyty ulkoalue joka on kaikille avoin. Toisin sanoen vielä ei siis päästy edes virallisten messujen puolelle. Ulkoa löytynyt kalusto antaa kyllä suuret odotukset sisältä löytyvälle näyttelylle.

Ulkoalueella oli ajonäytös jossa mm. Vauhgn Gittin Jr ajoi drifting-näytöstä ja Ken Block esitteli gymkhana Fiestaansa. Fiestassa on tehoa 650 hevosvoimaa jolla nelivetoinen auto liikkuu mukavasti kumit sauhuten. Auto kiihtyy nollasta sataan kilometriin tunnissa noin kahdessa sekunnissa.

Mielenkiintoinen näky Las Vegasin kaduilla oli ns. Top Gear taksit. Top Gearin amerikkalainen versio alkaa pyörimään täällä televisiossa marraskuun puolessa välissä ja tämän mainostamiseksi oli varattu iso joukko autoja jotka oli teipattu keltaiseksi ja laitettu taksikyltti katolle. Näiden autojen joukossa oli "perus muskeleiden" lisäksi mm. Porscheja, Ferrareita, Rols Royceja sekä Mercedes Benz SLR McLaren!



































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti