Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


maanantai 8. marraskuuta 2010

USA:n matkalta osa 2


Jenkkireissu jatkui Vegasista Yosemiten kansallispuiston läpi San Franciscoon ja sieltä taas etelään päin kohti Los Angelesia. Edellisen yön pysähdys oli Santa Barbarassa joka on upea pieni rantakaupunki jossa sopisi viettää useammankin päivän.



Pätkä Vegasista San Franciscoon oli todella karua maisemaa, pari pystyyn kuivunutta pikkukylää ja maileittain aavikkoa. Jossain kohtaa kun ei muita autoja näkynyt puoleen tuntiin (kuitenkin osavaltioiden välinen maantie!) niin alkoi jo hieman mietityttämään että miten jos auto hajoaisi.. Ja GSM-verkkoja täällä ei näytä isojen kaupunkien ulkopuolella olevan.

Tästä alkaa yli 30 kilometriä pitkä suora!!


Yosemiten kansallispuisto oli todella hieno ja sinne olisi itseasiassa ensi vuonna tarkoitus mennä patikoimaan kun tulen samaa reittiä kiertämään tyttöystäväni kanssa.



San Francisco oli vaikuttava ja kirjoitan huomenna toisen tekstin Alcatrazin vankilavierailusta.

Tässä vielä kuvia varsin mukavasta motellista jossa oltiin viime yö. Motelliketju on Motel6 ja noita on ympäri amerikkaa. Hinnat lähtevät 40 taalasta ja laatu on varsinkiin hintaan nähden varsin komea!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti