Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


torstai 27. tammikuuta 2011

Tässäkö tulevan kesän coolein autoharrastajayhteisö?


Maailma on hieno paikka monestakin syystä. Yksi niistä on ehdottomasti se että juuri kun ajattelet ettet voisi yllättyä varsinkaan itseäsi läheisestä asiasta, saat huomata olevasi väärässä. Huikein juttu mitä lähipäivinä on löytynyt on harrastajyhteisö joka keskittyy ruumisautojen harrastamisen ympärille! Yhteisön sivustolta ruumisauto.fi löytyy mm. keskustelufoorumi, aiheeseen liittyvä nettikauppa sekä osio jossa harrastajat esittelevät omia harrastelaitteitaan.


Pelkästään ihannointia tämä harrastajaryhmä ei selvästi osakseen saa, koska sivuston etusivulla kerrotaan: "Pari selvennystä asiaan liittyen, koska näistä usein tulee ihmeellisimmät kysymykset. Ruumisauto.fi ei ihannoi kuolemaa, eikä toivo sitä kenellekään. Kyse on ruumisauto- EI ruumisautoharrastuksesta. Emme ole nekrofiilejä, vaan autoharrastajia. Kuolema väistämättä liittyy ruumisautoihin ja se saa aina välillä heräämään kanssaihmisissä monet aiheettomat ennakkokuulot."


Omasta mielestäni kyseessä on upea yhteisö jonka harrastajilla on hienoa kalustoa. Vuosittainen tapaaminen on myös toukokuussa Tervakoskella ja ajankohta on nyt kalenterissa ylhäällä, eli jos ei ole muuta ohjelmaa tuolloin niin pitää lähteä tutustumaan ruumisautoihin!

Kuvat ruumisauto.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti