Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


perjantai 4. helmikuuta 2011

MP11 Moottoripyöränäyttely (kuvia)


Vauhdista ei voine olla kiinnostunut ilman että myös kaksipyöräiset herättävät jotain tunteita, näin myös minun kohdallani. Moottoripyöräkorttia en omista koska nuorena ei rahat ja ennenkaikkea hillintäkyky liikenteessä (lue järki) riittäneet tuohon hommaan ja myöhemmin nelipyöräiset ovat syöneet kaiken ajan ja rahat. Joku päivä toiveissa on kuitenkin vielä kortti saada taskuun ja oma pyörä pihaan.



Uutiset ovat lähipäivinä kertoneet että alan ihmiset uskovat vahvasti moottoripyöräharrastuksen ja moottoripyörien myynnin vahvistumiseen sekä tänä vuonna että tulevina vuosina. Kun astui sisään Helsingin messukeskuksen päähalliin niin tämän uskoo helposti, arkipäivä kello 13 ja halli oli täynnä ihmisiä. Automessuilla ei vuosiin ole ollut samanlaista tungosta!


Myös näytteilleasettajat olivat tuoneet paljon kalustoa näytille ja messukävijät ottivat kylmätestejä kauden uusista malleista. Omaan silmään pisti mopoautojen laaja valikoima messuilla, eli selkeästi ovat vieläkin kasvavaa markkinaa. Myös rakennetuille moottoripyörille oli annettu mukavasti tilaa.



Ykköshallissa oli myös näytösajoa jossa piti olla volttien heittoja ja muuta taiturointia moottoripyörän päällä, mutta hallissa oli live-rumpalin ansiosta niin järjetön meteli ettei sitä kestänyt kuunnella edes ensimmäisen pyörän saapumiseen asti. Pari tuttua kuvaajaa bongasin tuolta näytösstagelta ja yritän saada heiltä kuvia itse ajonäytöksestä.




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti