Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


perjantai 7. tammikuuta 2011

Chrysler 300C:n uudet kasvot


Kun 2000-luvun Chrysler 300C tuli myyntiin vuonna 2004, olin ehdottomasti kyseisen auton "fani". Iso Chrysleri jota sai jopa Suomessa takavetoisena, raa'at kantikkaat muodot yhdistettynä valtavaan kokoon antoi autolle aimo annoksen katu-uskottavuutta. 300C:tä voitanee pitää jopa Hummeriin verrattavana autona, sillä kun ajeli ison meren takana jos jonkinlaista julkkista aina presidenttiin saakka.


Nyt kuuden vuoden jälkeen on tullut aika päivittää autoa. Päivitys on todellakin vain kevyt kasvojen kohotus ja hieman mietityttää että näinkö pienillä muutoksilla saadaan jo kuusi vuotta vanha auto takaisin markkinoille. Muutosta on tullut lähinnä keulaan, takavalojen saadessa pienemmän päivityksen. Toivottavasti edellisen mallin muovisen oloinen sisusta on myös saanut parantelua osakseen.


Euroopassa autoa tullaan myymään Lancian merkeillä ja tällainen Euro-300C esitellään yleisölle Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti