Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Rallin uusi sukupolvi


Ken Block on hahmo joka varmasti jakaa mielipiteitä. Tuning-ihmiset diggaavat ja ralli-ihmiset vihaavat, ainakin jos Suomessa aletaan mielipidekyselyä tekemään. Ken Block tuli monille ihmisille tutuksi ensimmäisestä Gymkhana-videostaan jossa hän ajaa Subarulla ympäri hylättyä lentokenttää. Video oli erittäin hienosti kuvattu (ja harjoiteltu) ja editoitu ja tästä syystä videon ja Ken Blockin leviäminen ihmisten tietoisuuteen sosiaalisessa mediassa "sickoossom" kommenttien siivittelemänä oli taattua.


Ken Block ajaa myös rallia kilpaa WRC tasolla ja hän on saavutti viime vuonna ensimmäisen sarjapisteensäkin, toisena amerikkalaisena ikinä, tästä johtuen hän on todella arvostettu autourheilija kotimaassaan. Suomessa (ja muualla amerikan ulkopuolella) rallifanit kritisoivat Ken Blockia varsin rankoin sanoin, joka johtunee hänen nettivideoiden fanittamisesta sekä erilaisesta lähtökohdasta autourheiluun.


Ken Block julkaisi eilen youtubessa kauden 2011 ralliautonsa lopullisessa värityksessään, video on varsin erilainen verrattuna perinteisiin ralliauton lanseeraustilaisuuksiin.

2 kommenttia:

  1. Ken kyllä tuo hyvän tuulahduksen rallin ummehtuneisiin meininkeihin. Ummehtuneet rallipaarmat eivät siitä varmaankaan pidä :D

    VastaaPoista
  2. Just. Kyllä se Kenin arvostelu johtuu siitä, että mies ei oikeasti ole ihan hehkuttelijoidensa tasoinen kuski. Videot sinänsä ovat ihan hienon näköisiä. Tuolta löytyy sitten harjoittelematon ajosuoritus: http://www.youtube.com/watch?v=4v1sz7CbfVs

    VastaaPoista