Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


torstai 24. helmikuuta 2011

Fredric Aasbön ensimmäinen kilpailu Need For Speedin väreissä!


Maailman arvostetuin drifting-sarja pyörähtää käyntiin huomenna perjantaina 25.2 klo 17.00 suomen aikaa kun Abu Dhabin Formula Drift näytöskilpailu alkaa. Kilpailua voi seurata netin välityksellä osoitteessa http://formulad.com/live/  Kilpailu on pohjoismaalaisittain mielenkiintoinen koska mukana on Fredric Aasbö joka ajaa ensimmäistä kilpailuaan Team Need For Speedin väreissä.


Tasan kaksi viikkoa sitten julkaistiin uutinen joka on yksi isoimmista koko driftingin-historiassa. Uutisessa kerrottiin Fredricin ottavan Formula Drift sarjasta sivuun siirtyvän kaksinkertaisen mestarin Tanner Foustin paikan. Fredricille rakennetaan Papadakis Racingin ja Team Need for Speedin voimin täysin uusi Scion TC kilpa-auto jolla Fredric tulee ajamaan kilpaa tämän kauden. Uutisesta tekee ainutlaatuisen se että kukaan kuljettaja ei ole aiemmin noussut yhdessä vuodessa näin merkittävään tallipaikkaan maailman arvostetuimmassa drifting-sarjassa.



Fredric on tuttu kuljettaja myös suomalaisille harrastajille jotka ovat päässeet seuraamaan hänen kehitystään aivan hänen uransa alusta saakka. Fredric ajoi suomessa kilpaa ensimmäistä kertaa jo vuonna 2006. Fredric on persoonana nöyrä ja ystävällinen joka varmasti edesauttoi hänen etenemistään urallaan. Hänet nimettiin vuonna 2010 Formula Drift sarjan vuoden tulokkaaksi ja useassa yhteydessä häntä ylistettiin myös vuoden persoonaksi.


Formula Drift sarjan jokainen osakilpailu lähetetään livenä netin yli, sarjan ensimmäinen osakilpailu ajetaan Kalifornian Long Beachilla huhtikuun 8.-9. päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti