Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


maanantai 18. lokakuuta 2010

Nissan Juke

Kauppakeskus Forumissa Helsingissä on kahvila Soffassa neljän viikon ajan Nissan Juke point jossa esillä Nissanin uusi pikku-crossover Juke. Kahvikupillisen ohessa tuli saatua ensikosketus uutuuteen ja täytyy todeta että kuvien perusteella jopa hieman rumaksi luonnehtimani auto olikin luonnossa huomattavasti paremman näköinen. Ensiajatuksen perusteella jopa hieman mielenkiintoa herättävä.

Nissan Juke on vain hieman yli neljän metrin kokonaismitallaan markkinoiden pienin katumaasturi. Moottorivaihtoehtoja on kolme 1.6 litrainen vapaastihengittävä bensiinimoottori, 1,6 litrainen bensaturbo sekä 1,5 litrainen turbodiesel. Autoa saa sekä etu- että nelivetoisena ja manuaali- sekä automaattivaihteistolla.

Koeajan tästä valikoimasta tuon 190 hevosvoimaisen mallin (bensaturbo), etuvetoisena ja manuaalivaihteilla tulevana viikonloppuna ja kerron sitten lisää kokemuksia autosta.

Lisätietoja autosta Nissanin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti