Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


maanantai 4. huhtikuuta 2011

Pidempää premiumia - Audi A4L ja BMW 300 series LWB


Kiinassa kaikki on toisin, niin myös automallien kanssa. Uusi trendi autovalmistajien keskuudessa markkinakohtaisessa automallien muokkaamisessa on pidemmällä akselivälillä varustetut premium-luokan autot. Ensimmäisenä markkinoille on ehtinyt Audi A4L mallillaan ja heti perässä seuraa BMW joka tarjoaa Kiinan markkinoille 300 sarjalaisesta pidempi askelivälistä mallia. Nyt Volvon kiinalaisomistuksen ja uuden kiinalaisen teknologiakeskuksen myötä ilmoilla on ajatuksia myös Volvon lähtemisestä tähän markkinaan S60 mallin pidennetyllä versiolla.


Sinällään ajatus suuremmilla sisätiloilla varustetusta premiumista ei ole ollenkaan hassumpi koska jo tällainen vajaa 190 senttinen kärsii takapenkillä jalkatilojen pienuudesta vähänkin pidemmän kuljettajan tai etumatkustajan takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti