Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kolme päivää Formula Drift kauden alkuun + kisan aikataulut!


Viime viikolla kirjoitin ajatuksia ennen Formula Drift kauden alkua. Nyt Long Beachin katuradalla ajettavaan kilpailuun on aikaa enää kolme päivää ja uutta tietoa tippuu päivittäin. Eilen illalla kalifornian aikaa Scion Racing esitteli kauden kilpurinsa, eli Ken Gushin jo viime vuona käyttämän Scionin sekä Fredric Aasbön juuri valmistuneen Scion TC:n.


Norjan tulokkaalla Kenneth Moenilla on ollut autojen valmistumisen kanssa ongelmia kun alunperin kilpuriksi tarkoitettu Toyota Supra ei valmistunut ajoissa jolloin he päättivät lähettää amerikkaan kakkosvaihtoehdon, Nissan 350Z:n jolla Tanner Foust on voittanut kaksi Formula Drift mestaruutta. Nyt Zeta on tullissa jumissa ja sitä ei saada ajoissa kilpapaikalle joten Kenneth tiimeineen on vuokrannut Patric Mordauntin viime vuonna käyttämän Nissan 240SX:n jolla Kenneth ajaa ensimmäisen osakilpailun. Auto on maalattu eilen ja tavoitteena on ehtiä vielä ajamaan yhdet testit ennen perjantain kisapäivää.

Kilpailu on nähtävissä livenä netin kautta osoitteessa livestream.com/formulad. Viikonlopun aikataulut ratataphtumien suhteen ovat tässä (ajat suomen aikoja):

Perjantai:
22.00-01.00 Lajittelut
02.30-03.20 Vapaat harjoitukset

Lauantai:
21.30-23.00 Tandem ajot, Top 32
00.30-02.30 Tandem ajot, Top 16 -> Finaalit

1 kommentti: