Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


lauantai 9. huhtikuuta 2011

Formula Drift Long Beach lajitteluttulokset + kaavio


Illan finaalit alkavat klo 21.30 suomen aikaa ja ne näkee ilmaiseksi täältä!

Hieman kankeasti alkoi kokonaisuudessaan Formula Driftin kausi eilen Long Beachilla. Livestreamissa oli ongelmia äänen kanssa ja kuljettajilla oli selkeästi tekemistä uusien autojensa kanssa. Ensimmäinen lajittelukierros oli top16 kuskeihin asti melkoista spinnailua ja myös top16 kuskeista osa mokasi aika pahasti ensimmäiset vetonsa.


Toisella kierroksella oli jo paljon parempia vetoja ja muutama yllättäjäkin löytyi. Näistä ehkä kovin oli USA:n Walker Wilkerson joka veti heti tulokaskilpailussaan komeasti lajitteluiden seitsemänneksi. Ikävämmän puolen yllättäjä oli Vaughn Gittin Jr joka täysin vastoin tapojaan mokasi toisen ajonsa suoristaen autonsa viimeisessä mutkassa ja sai tästä syystä 0 pistettä. Kun ensimmäisen ajon pisteet oli Vaughnilla 40 luokkaa niin hän karsiutui kokonaan kaaviosta. Todella yllättävää tasaiselle suorittajalle joka oli viime vuonna palkintokorokkeella kuudessa kilpailussa seitsemästä.

Tänään tulee finaalit jotka alkavat 21.30 suomen aikaa. Luvassa varmasti komeaa kaksintaistelua kun kuljettajat kilpailevat mies miestä vastaan kaaviossa edetäkseen. Tässä illan kaavio:


Ja tässä minun veikkaus miten kilpailussa tulee käymään. Drifting on lajina todella tasaväkinen ja yllätys etenijöitä on monesti sekä ajosuoritusten että tekniikkamurheiden takia jonka takia veikkaaminen on todella hankalaa, mutta ainahan voi yrittää. Jos joku muu innostuu tekemään oman veikkauksensa kaaviomuodossa niin saa lähettää minulle ja laitan senkin esille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti