Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Formula 1 kilpailujen juonto MAX:lla on hirvittävää!


Alan kohta kuulostamaan rikkinäiseltä levysoittimelta arvostellessani MTV3 MAX kanavan sisältöä. Laitoin kauden F1 avauskisaa varten linkin jonka kautta voi katsoa kisoja BBC kanavalta netin kautta brittiselostajien kera (löytyy tästä), sen kautta katsominen meni kivasti kun olin FIA NEZ kokouksessa Tallinnassa. Nyt olen katsonut pari viimeistä kilpailua isäni luona MAX kanavalta ja on kyllä kamalaa katsottavaa, tai siis kuunneltavaa, koko lähetys.

Yksikään selostuskopissa olevista ei tunnu katsovan rataa, tv-ruutua tai infomonitorejaan koska autojen ohittaessa toisiaan menee puolesta puoleentoista kierrosta jotta selostajatkin tajuavat että autojen järjestys on vaihtunut. Toinen todella ärsyttävä piirre on Kovalaisen hehkutus läpi kilpailun Heikin pitäessä peräpään paikkoja. Ok, Heikki on ainoa suomalainen joka tällä hetkellä F1 ratoja kiertää ja on vähän parantanut suoritustaan viime vuodesta, mutta kamoon! jos kärjessä ajetaan tosissaan kilpaa ja se näkyy ruudussa niin voisi selostajat puhua jotain siitäkin (ja keskittyä siihen) eikä vaan hehkuttaa kuinka hienoa on että "Heikki pääsee vihdoinkin ajamaan kilpaa!!" kun sijoitus mistä Heikki kilpailee on kuitenkin 17.

Millä perusteella pääsee juontamaan formuloita telkkariin? Yksi varma keino on olla Jorma Pulkkisen poika, mutta näköjään muitakin tapoja on. Jos en kuulostaisi itseriittoselta niin voisin luvata mennä itse kokeilemaan jos näkisin ratatapahtumiakin juonnon aikana, mutta sanotaan nyt että ottaisivat vaikka Leiskan SuomiPOP:n viikonlopuista niin kaikki saisivat ansionsa mukaan!

3 kommenttia:

  1. Onko sulla varaa kommentoida? Nimim. Suomi-Pop pois päältä kun olet äänessä.

    VastaaPoista
  2. Eiks toi jätkä oo NRJ:llä?

    Oli miten oli, Pepellä on rahat ihan vitun loppu eikä kavereita. Forever alone..

    VastaaPoista
  3. Nyt taitaa olla molemmat kommentoijat hieman metsässä, ei tällä naamalla kannata radioon mennä :)

    VastaaPoista