Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Suomalaisia autoiluun liittyviä blogeja

Luen päivittäin paria kymmentä autoaiheista sivua ja noiden isoimpien medioiden lisäksi on mukava lukea välillä myös blogeja, niissä kun kirjoittajan omat näkemykset tulevat paremmin esille kuin kaupallisten medioiden sivuilla. Tässä muutama blogi jotka ovat maininnan arvoisia:

500whp.net/blog/


500whp.net on vapaamuotoinen kerho jonka jäseneksi pääsee millä tahansa yli 500 rengashevosvoimaa omaavalla laitteella, vaatimukset eivät siis ole pahat. 500whp.netin blogissa seurataan tehokkaisiin autoihin liittyviä aiheita ja tapahtumia, varsinkin mailin kiihdytykset ovat siellä hyvin seurattuna, sekä ulkomailta että täältä suomesta.

www.alien2nrs.com/blogi/


Alien2nrs on kaveriporukka joka on harrastanut autoja ja niiden rakentelua pitkään ja ovat vahvasti vaikuttaneet suomalaiseen harrasteautokulttuuriin. Japanihenkisyys näkyy vahvasti blogissa ja aiheet ovat uutisia ja uutuuksia maailmalta sekä tapahtumia suomesta sekä muualta maailmasta.

senseiblogi.blogspot.com/


Suomen epävirallinen "stance blogi". Sensei blogissa kyse on hienoista ja ennenkaikkea matalista, siis MATALISTA, autoista. Täällä ei offset-poliisille ole tarvetta!

valimerelle.blogspot.com/


Tästä kirjoitinkin jo aiemmin, eli Nissan kerhosta liikkelle lähtenyt idea jossa 500 euron "romuautoilla" ajetaan euroopan läpi välimerelle jossa autot saavat viimeisen voitelunsa. Juttua on vielä toistaiseksi hieman harvassa, mutta kun kesä lähestyy niin blogi varmasti vilkastuu.

poloinen.blogspot.com/


POLOinen blogi tarjoaa naisen näkökulmaa arkiautoiluun. Jo vuodesta 2008 asti toiminut blogi jossa Jyväskyläläinen insinööri-nainen kirjoittaa kokemuksiaan autoilusta ja siihen liittyvistä asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti