Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Jaguar XF:n facelift tulossa 2012 mallivuoteen


Erittäin mielenkiintoinen auto jota odotan on tuleva Jaguar XF faceliftattuna. Keulaan tulee kuvien perusteella selkeästi XJ:n muotoa ja jos perä säilyy vanhan mallin kaltaisena niin kokonaisuus tulee olemaan todella hieno. Uusi moottorimalli on 4-sylinterinen, 2,2 litrainen turbodiesel joka on napattu Land Rover Freelanderin keulalta ja Jaguarissa se tulee tarjoamaan 190 hevosvoimaa ja 450Nm vääntöä. Kahdeksan vaihteisen automaattivaihteiston kanssa auto kiihtyy 0-100kmh 8,5 sekunnissa huippunopeuden ollessa 225kmh. CO2 päästöt ovat 149g/km, eli jos perusauton hinta tippuu muuten tuntuvasti niin pienemmän veron kanssa auton hinta saattaisi jäädä jo 50te tuntumaan.


Kun samalla kerrotaan että auton jo valmiiksi hienoa sisustaa päivitetään paremmaksi ja alustaa on myös muokattu paremman käsiteltävyyden suuntaan. Auton virallinen esittely on huhtikuun aikana, eli silloin tarkkoja kuvia autosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti