Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


maanantai 28. maaliskuuta 2011

100. kirjoitus ja 20.000 lukijan raja lähellä

Allekirjoittaneen ajoharjoittelua vuodelta 2007
Autoilijan maailma -blogi on ollut olemassa nyt reilu viisi kuukautta ja tämä on sadas kirjoitus minkä kirjoitan. Lukukertoja on kasassa hieman vajaa 20.000 ja olen tähän erittäin tyytyväinen kun blogia ei ole missään erityisesti mainostettu. Tähän asti luetuin kirjoitus on alkutalvella penkan yli livenneestä Subarusta kertova. Muita suosittuja lukukohteita ovat olleet koeajo- sekä messuraportit.

Talvi kun on kaikin puoli hiljaista aikaa autoharrastuksen saralla ja kun silloin autojen koeajokin on kesäaikaa tylsempää puuhaa niin uskon että tekstejä tulee jatkossa vielä ripeämpään tahtiin.

Kiitos tuhansille lukijoilleni että olette löytäneet kirjoitukseni. Muistakaa laittaa osoite suosikkeihinne ja klikkailla sitä tasaisesti niin olen lähempänä toivettani blogista jolla on vakiintunut lukijakunta joka tulee tasaisin välein katsomaan ja lukemaan blogini uutta sisältöä.

-Jore Tikkanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti