Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Blog!flow kampanja lukijoilleni


Kuten moni on varmasti huomannut, blogissani näkyy tuossa oikealla Blog!flow palkki jossa esiintyy randomilla linkkejä muihin blogeihin. Ideana tässä on saada blogien lukijoita vierailemaan toisissa blogeissa ja näin saada uutta lukijakuntaa kunkin kirjoittajan blogiin. Homman tyhmä puoli on se että Blog!flow koittaa saada klikkausten määrän samaan, eli jos minun blogistani 10 klikkaa muihin blogeihin niin minun blogini ikonia näytetään sen aikaa että sama kymmenen klikkausta tulee täyteen. Muuten ihan jees, mutta statiikan mukaan se tarkoittaa että se ottaa noin 30.000 näyttöä jotta 10 lukijaa kiinnostuu noista muista blogeista ja vain 1000 näyttöä että sama 10 lukijaa tulee minun blogiini.

Jos siis haluat olla ystävällinen ja auttaa minun blogiani näkymään niin klikkaile randomilla tuosta oikealta noita muita blogeja, lupaan kertoa tulokset testistä viikon-parin sisällä. Isosti tänks jo valmiiksi!  :)

1 kommentti: