Tervetuloa Autoilijan maailma -blogiin. Uusia kirjoituksia tulee aiheiden ilmestymisestä riippuen vaihtelevalla tahdilla. Tulethan pian uudestaan katsomaan onko mitään uutta luettavaa tai tilaa ilmoitus sähköpostiisi oikean palstan yläreunasta.


maanantai 27. joulukuuta 2010

(Auto)hullujen euroopanmatka


Kaikki parhaat kokemukset syntyvät hulluista ideoista. Tämä voitanee laskea tuohon kategoriaan. Helmikuussa 2010 eräs DNSF-kerhon (Nissanin urheilumalleihin keskittyvä suomalainen autokerho) foorumin käyttäjistä heitti ilmoille ajatuksen road-tripistä jossa suunniteltu on lähtö- ja saapumispaikka, raamit käytettävälle autokalustolle sekä jotain mahdollisia välietappeja. Nyt vajaa vuosi myöhemmin ja 7 kuukautta ennen suunniteltua lähtöä mukaan on ilmoittautunut jo kymmenkunta autokuntaa ja lisääkin osanottajia varmasti löytyy.

Ideana on siis ostaa esim. nettiautosta halpa alle 500 euron arvoinen auto jolla matkaan lähdetään. Reittiä vielä hiotaan, mutta tällä hetkellä ideioina on mm. Legolandissa käyminen, Nurburgringin kierto ja alppien ylitys. Reitin on suunniteltu päättyvän Gibraltarille jossa matkaan käytetystä autosta on tarkoitus päästä eroon, rahalla tai rahaa vastaan.

Tähän mennessä julkaistu matkalle varattu autokalusto on erittäin hyvin aiheeseen sopivaa  :)




Koko keskustelun aiheesta voit lukea täältä. Autokuvat on napattu myös tuolta foorumilta.

1 kommentti: